شرکت برق منطقه ای آذربایجان
details

با حضور مديران وصدها تن از محققان و صاحب نظران صنعت برق کشور برگزار شد :

چهارمين کنگره بین المللی اتوماسيون صنعت برق

 چهارمین کنگره بین المللی اتوماسیون صنعت برق ایران با حضور صدها تن از مدیران ، محققین و کارشناسان ارشد صنعت برق کشور به میزبانی صنعت برق آذربایجان در دانشگاه تبریز برگزار شد.

در این کنگره بزرگ ملی، مهندس آرش کردی مدیرعامل توانیر ، مهندس پور مهدی معاون امور عمرانی استاندارآذربایجان شرقی ، دکتر نجفی شهردار کلانشهر تبریز، دکتر پور محمدی رئیس دانشگاه تبریز ، مدیران عامل شرکتهای برق منطقه ای ، توزیع  نیروی برق و مدیریت تولید برق سراسر کشور به همراه تنی چند از میهمانان خارجی حضور داشتند.

در این مراسم ابتدا دکتر کوزه کنانی دبیر کنگره ، برنامه ها و روند برگزاری کنگره و نیز فعالیت کمیته های علمی و اجرائی آن را تشریح کرد.

همچنین دکتر پور محمدی رییس دانشگاه تبریز نیز طی سخنانی ضمن خیر مقدم گویی، به بیان تاریخچه ، رتبه علمی و  فعالیت های ملی و بین المللی دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه بزرگ کشور پرداخت.

مهندس حسین صبوری مدیرعامل شرکت برق منطقه ای آذربایجان نیز طی سخنانی ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری با شکوه و وزین این کنگره به حضور مدیران ، میهمانان ، اساتید و دانش پژوهان برجسته صنعت برق کشور در این کنگره خیر مقدم گفت.

وی یکی از اهداف این کنگره مهم علمی را فراهم ساختن بسترهای لازم و زمینه های همکاری مستمر بین صنعت برق و دانشگاهها  ذکر کرد.

مهندس صبوری یکی از مهمترین زیرساختهای ارائه برق مطمئن به مردم را ، داشتن اتوماسیون پیشرفته و بروز در شبکه تصمیم گیری این خدمات اعلام کرده و کنگره حاضر را نقطه عطفی در تلاش برای تحقق این خدمات  مهم  عنوان نمود .

وی در پایان سخنان خود از تمامی دست اندرکاران برگزاری این کنگره خصوصاً مسئولین و کارکنان دانشگاه تبریز صمیمانه قدردانی کرد.

دکتر صادق نجفی شهردار کلانشهر تبریز نیز که به همراه مهندس پور مهدی معاون امور عمرانی استاندار به عنوان میهمانان ویژه کنگره در مراسم افتتاحیه حضور داشت ، برگزاری این کنگره و حضور جمع کثیری از مدیران،  صاحب نظران صنعت برق کشور ، خصوصاً مهندس کردی مدیرعامل شرکت توانیر در این کلانشهر را که به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 انتخاب شده بسیار با ارزش و مغتنم قلمداد کرد.

شهردار تبریز همچنین گزارشی از برنامه های عمرانی این کلانشهر برای میهمانان تشریح و اعلام کرد که در حال حاضر ۷۱۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان در سطح این شهر در حال اجراست.

دکتر نجفی همچنین ضمن تاکید بر اهمیت ولزوم استفاده از تکنولوژی های روز در صنعت برق ، این صنعت را در پیشرفت و توسعه شهرها بسیار موثر خواند و از مسئولین ارشد صنعت برق کشور درخواست کرد تا شهر تبریز را برای استقبال از سال ۲۰۱۸ یاری کنند.

 مهندس محمد صادق پور مهدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه 50 درصد از جمعیت استان آذربایجان شرقی در کلانشهر تبریز ساکن هستند، برخی ویژگی های تاریخی، علمی ، فرهنگی ، سیاسی ، اقتصادی و تجاری استان وشهر تبریزرا برای حاضرین تشریح کرد.

مهندس پور مهدی با بیان اینکه در حال حاضر زندگی بدون برق امکانپذیر نیست اظهار داشت: اینکه در کشور ما 100 درصد جمعیت شهری ونزدیک به 100 درصد جمعیت روستائی از نعمت برق برخوردارند ، این مهم ناشی از تلاش گسترده مسئولین وزارت نیرو  و توانیر در زمان بعد از انقلاب می باشد.

وی استفاده از فناوری های نوین از جمله بهره مندی از علوم روز اتوماسیون ، در صنعت برق را موجب روند بهتر و منظم خدمات این صنعت به مردم ذکر کرد.

معاون امور عمرانی استانداری آذربايجان شرقی مديريت هماهنگ بين مديران صنعت برق عموماً و مديران استان آذربايجان شرقی خصوصاً ، را موجب پايداری و بهبود خدمات در اين دو سال ذکر کرده و گفت : اين امر باعث شده توسعه استان شتاب بيشتری به خود بگيرد به نوعی که تنها در بخش برق ، استان آذربايجان شرقی به موقعيت امضاء قرارداد به منظور جذب سرمايه گذاری بخش خصوصی و خارجي برای توليد بيش از ۳۵۰۰ مگاوات انرژی برق دست يابد.

مهندس آرش کردی مديرعامل شرکت توانير سخنران پايانی مراسم افتتاحيه بودند وی ابتدا با اشاره به پيشينه و شرايط فعلی کلانشهر تبريز اشاره و گفت : اين کنگره در شهری فاخر برگزار می شود که ما هر چقدر از تاريخ و ظرفيت های آن صحبت کنيم،کمتر خواهد بود .

وی در ادامه ، به آينده و افق صنعت برق کشورمان پرداخت و با بيان اينکه به لطف خدا صنعت برق افق ۱۴۰۴ که جايگاه اول در خاورميانه خواهد بود را هم اينک احراز کرده و برنامه ريزی ما رسيدن به جايگاههای بالا در سطح جهانی است.

وی افزود: صنعت برق ايران خوشبختانه جزو صنايع فاخر نظام است و در سطح وسيعتر از منطقه ، اميد داريم به يک قدرت جهانی در صنعت برق برسيم چراکه پتانسيل و قدرت جهانی را با وجود نيروی انسانی موثر و خلاق ، داريم.

مهندس کردی بخش اتوماسيون و هوشمندسازی خدمات و شبکه های صنعت برق را بسيار مهم و ضروری خوانده و اظهار داشت که برای تحقق اين امر مهم که هدف، بروزرسانی جهانی است ، بايد از رده های اول مهندسی صنعت برق در هر سه بخش توليد ، انتقال و توزيع ،کار را منطقی به پيش ببريم و طبق تاکيد وزير محترم نيرو بايد هوشمندسازی صنعت برق و از جمله ديسپاچينگ را به درستی، شناسايی و به استقرار برسانيم.

مديرعامل شرکت توانير افزود : نيازمندی های صنعت برق به فکر جامع و حرکت جمعی نياز دارد و اين فکر جامع در پرسنل ، محققان بخش دولتی ، دانشگاهی و خصوصی کشورمان وجود دارد که توانستيم در شرايط تحريم در بسياری از جهات از جمله در نرم افزارها و کنترل سيستم و شبکه ، با افتخار و با خودباوری به خود کفايی برسيم .

مهندس کردی همچنين به برنامه های شرکت توانير برای وصل هوشمند قريب به 33 ميليون مشترک صنعت برق به يک شبکه جامع و هوشمند اشاره کرد که امکان انجام قرائت کنتور بصورت شبکه ای ملی را فراهم              می کند.

وی سرمايه گذاری پيش بينی شده برای اجرای اين طرح بزرگ را قريب به ۵ ميليارد دلار ذکر کرد که در صورت راه اندازی آن ، طرح مذکور در کل خاورميانه بی نظير خواهد بود.

مديرعامل شرکت توانير همچنين درخصوص برنامه ريزی وزارت نيرو برای استفاده از انرژی های نو و تجديدپذير برای توليد برق اظهار داشت که شرکت توانير تا سال ۱۴۰۴ مقرر کرده حدود ۷ هزار مگاوات از انرژی های نو ، بهره برداری کند که استان آذربايجان شرقی مهمترين نقش را در آن خواهد داشت و بالغ بر ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ مگاوات توليد برق از انرژی های نو ، تجديدپذير ، CHP و D.G ، در این استان خواهد داشت.

بحث کاهش تلفات انرژی برق از شبکه ، بحث کاهش آلايندگی در کلانشهرها ، بهسازی شبکه ، طرح های فيبرنوری در صنعت برق   و ... از ديگر موضوعات و عناوين سخنرانی مديرعامل توانير بود.

پس از پايان مراسم افتتاحیه ، مديرعامل توانير به همراه مسئولين استانی و مديران ارشد صنعت برق کشور نمايشگاه جانبی کنگره را که به مدت دو روز فعاليت و طرح های علمی و تحقيقاتی تعدادی از شرکت های دولتی و خصوصی صنعت برق کشور را معرفی  می کند افتتاح و از غرفه های مختلف اين نمايشگاه بازديد به عمل آورد .

مهندس کردی همچنين با حضور در غرفه شرکت برق منطقه ای آذربايجان،  مرکز کنترل 9 پست فوق توزيع اين شرکت در سطح منطقه را افتتاح کرد.

 

 
 


تاریخ انتشار / بروز رسانی1394/12/05   تعداد بازدید 1635     https://azrec.co.ir/blog/u/20998  
  • برچسب ها:
  • برچسبی برای این صفحه ثبت نشده است
0 رای --- ( 0 )
آدرس صفحه

ارسال نظر

افراد کمتوانافراد کمتوان
کنتراستکنتراست
افزایش اندازهافزایش اندازه
کاهش اندازهکاهش اندازه

پسزمینه قرمزپسزمینه قرمز
پسزمینه سبزپسزمینه سبز
پسزمینه پیشفرضپسزمینه پیشفرض