دومین جلسه کارگروه تخصصی مدیریت برق استان آذربایجان شرقی با حضور مدیران عامل شرکت های تولید، توزیع و برق منطقه ای به ریاست مهندس صبوری مدیرعامل برق آذربایجان و به میزبانی شرکت توزیع برق تبریز تشکیل شد.
این جلسه پیش از ظهر روز سه شنبه ۲۴ تیر ماه و با هدف بررسی تمهیدات انجام شده برای کارگروههای بحران و نیز فعالیت های انجام یافته پیرامون مدیریت مصرف برق شرکت ها در ایام کنونی (تابستان)( که زمان اوج مصرف برق در کشور می باشد) ، برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر میلانی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گزارشی از فعالیت های کمیته بحران و فعالیت های فرهنگی و فنی این شرکت در پیک سایی و مدیریت مصرف برق را ارائه نمود.
وی همچنین اقدامات و برخی رویکردها وپیشنهادات خود را در راستای هرچه بهتر علمی شدن اهداف کارگروه تخصصی مدیریت برق استان بیان داشته و همچنین از استقرار ۱۰ واحد مولد مقیاس کوچک خود تامین، در برخی از واحدهای بزرگ صنعتی استان نیز خبر داد.
در ادامه ، مهندس زواری دبیر کارگروه تخصصی مدیریت برق استان برخی تصمیمات متخذه در برخی جلسات قبلی که به حالت اجرایی وعملیاتی رسیده است را برای حاضرین تشریح کرده وتصمیماتی در خصوص موارد مذکور اتخاذ گردید.
تشکیل کمیته ای مرکب از مسئولین شرکت های صنعت برق استان برای ارائه گزارش عملکرد و نیازهای مدیریت بحران صنعت برق به استانداری ، انجام مانور مشترک با حضور تیم های تخصصی از کلیه شرکت های صنعت برق استان با مشارکت پیمانکاران صنعت برق منطقه در هریک از شرکت ها بر اساس برنامه زمان بندی و نیز مستند سازی مصور و مکتوب ازفعالیت های انجام یافته در مانورها و یا بحران های پیش آمده، از جمله تصمیمات متخذه در این خصوص بوده است.
مهندس سرافراز مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی ، مهندس خسروشاهی مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی ، مهندس پاشایی مدیرعامل نیروگاه سهند بناب ومهندس بشارت مدیر عامل شرکت تعمیرات برق آذربایجان از دیگر مدیرانی بودندکه فعالیت ها ، میزان آمادگی در برابر برخی بحرانهای ناخواسته از جمله زمان پیک بار و حوادث طبیعی و نیز تجارب حاصل شده از آماده سازی نیروگاهها ، پیک مصرف ، مانورهای انجام شده و بخصوص زلزله ارسباران و حادثه برف وکولاک سال ۹۱ پیرانشهررا برای حاضرین تشریح شد .
در پایان جلسه ، مهندس صبوری مدیرعامل شرکت برق منطقه ای آذربایجان و رئیس کارگروه تخصصی مدیریت برق استان،پس از استماع گزارشات و نقطه نظرات حاضرین، مواردی را متذکر شد.
وی ضمن تبریک ماه مبارک رمضان ، وجود انسجام بین مدیران صنعت برق استان را بسیار با ارزش توصیف کرده و با اشاره به برخی حوادث ناخواسته در صنعت برق ،اظهار داشت: قطعاً در بهره برداری از شبکه پیچیده تولید ، انتقال و توزیع برق ،امکان وقوع حادثه غیر مترقبه موجود است ولی با این حال خوشبختانه مدیران و متخصصان صنعت برق نیز تجربه و تخصص کافی برای مهار حوادث و بحرانها را دارند.
وی "پیش بینی و پیش گیری" را از اصول اولیه در مدیریت تخصصی برق دانسته و تصریح کرد: ما نباید بنشینیم و منتظر بحران و یا حادثه شویم که قطعاً در چنین شرایطی، موفق نخواهیم بود.
مهندس صبوری در بخش دیگری از سخنان خود موارد ذیل را نیز در راستای مدیریت صنعت برق استان خصوصاً در شرایط پیک بار و حوادث غیر مترقبه متذکر شد:
- لزوم استفاده از مولدهای مقیاس کوچک و پراکنده
- ضرورت هماهنگی برای مدیریت اطلاعات و تسریع در استقرار بانک جامع و متمرکز اطلاعات صنعت برق منطقه
- لزوم مستندسازی بحران ها و حوادث مترقبه و غیر مترقبه و استفاده از تجارب بحرانهای گذشته
- فراهم نمودن شرایطی جهت استفاده از امکانات و توانمندیهای سایر دستگاههای استان
- ضرورت بهره مندی از منابع انسانی در مدیریت بحران صنعت برق
- اتخاذ تمهیدات لازم برای استقرار اکیپ ها و واحدهای تعمیراتی برق در مناطق دور دست منطقه
تاریخ انتشار / بروز رسانی1393/04/24 تعداد بازدید 1764 https://azrec.co.ir/blog/u/21288
نظرات (0)