با هدف تبادل تجربیات و بررسی نقاط قابل بهبود در حوزه بهره وری برگزار شد:
هفتمین جلسه "کمیته استانی بهرهوری صنعت آب و برق آذربایجان شرقی"
هفتمین جلسه "کمیته استانی بهرهوری صنعت آب و برق استان" به صورت ویدئو کنفرانس با حضور دکتر فتح زاده معاون سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی، معاونین منابع انسانی و مدیران دفاتر استراتژیک و بهرهوری شرکتهای صنعت آب و برق استان برگزار شد.
در این جلسه مجازی که روز یکشنبه دوم آذرماه با هماهنگی شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی ترتیب یافت، همچنین با هدف ایراد سخنرانی پیرامون "نقش و جایگاه بهرهوری در تعالی و توسعه سازمان ها" از دکتر خاوری نژاد مشاور بهره وری توانیر و از اساتید حوزه مدیریت بهره وری نیز دعوت به عمل آمده بود.
در ابتدای جلسه، مهندس محمدرضا رستمی سرپرست معاونت منابع انسانی شرکت برق منطقه ای آذربایجان و دبیر کمیته، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری جلسه، بر اهمیت آن در تبادل نظرات فیمابین مسئولین حوزه منابع انسانی و بهره وری صنعت آب و برق استان، سازمان مدیریت برنامهریزی و صاحب نظران مربوطه، بر لزوم هماهنگی هرچه موثرتر و توجه به فعالیتهای برجسته شرکتها (نسبت به همدیگر) و نیز بررسی نقاط قابل بهبود در حوزه بهره وری تاکید کرد.
در ادامه، هر یک از مسئولین منابع انسانی و بهره وری شرکت های صنعت آب و برق استان، در خصوص اقدامات انجام شده دستگاههای مربوطه و آخرین وضعیت "سیکل بهره وری" در شرکت های متبوع خود، گزارشی ارائه دادند.
بخش دوم این جلسه مجازی، به سخنرانی آقای دکتر خاوری نژاد مشاور بهرهوری شرکت توانیر به عنوان مدرس و استاد حوزه بهرهوری اختصاص داشت که بطور مبسوط به موارد ذیل تاکید نمود:
۱- پرداختن به مفاهیم کارایی، اثربخشی، خروجی و دستاورد در بهره وری.
۲- توجه به نوسانات شاخص بهره وری بهخصوص در شاخص کل عوامل تولید و میانگین رشد بهره وری در سالهای قبل، بر اساس محاسبات انجام شده بهره وری توسط دستگاه ها طی سال های ۹۰ تا ۹۸
۳- شناسایی ظرفیت بهرهوری بالفعل دستگاه و تعیین میزان نوسان در این ظرفیت بر اساس تحت تاثیر قرار گرفتن این شاخص در شرایط مختلف.
۴- هدفگذاری واقعی متناسب با وضع موجود در نرخ رشد بهرهوری و تدوین برنامه مجزا با افق زمانی بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت عملگرایانه برای اثربخشی و کارایی و رصد هماهنگ این دو متغیر.
۵- شناسایی نهاده ها و ستانده ها و تعیین الگوی رشد بهرهوری آنها جهت تصمیمگیری در خصوص برنامه عملیاتی مربوطه.
6- استخراج KPI های متناظر با ستانده ها و نهاده ها به همراه هدف گذاری آنها جهت پایش عملکرد برنامههای عملیاتی برای تمامی حوزه های کاری با مشورت کارشناسان مربوطه.
۷- ضرورت تسریع استقرار نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، جهت استخراج قیمت تمام شده محصول و خدمات ارائه شده دستگاه و تقویت نظام داده ای کارآمد برای محاسبات و تحلیل در چرخه بهرهوری.
8- تشکیل پنل بهرهوری توسط سازمان مدیریت و برنامهریزی در سطح استان با هدف رصد بهرهوری دستگاههای ذیربط و آسیبشناسی بهرهوری در دستگاهها و ارائه راهنمایی خبرگان و مشاورین در این پنل به تمام دستگاهها.
تاریخ انتشار / بروز رسانی1399/09/02 تعداد بازدید 689 https://azrec.co.ir/blog/u/20249
نظرات (0)