شرکت برق منطقه ای آذربایجان
details
به گزارش پایگاه خبری توانیر، جشنواره قصه گویی چراغ یکی از پنج جشنواره ملی با محوریت مدیریت مصرف برق است که از سوی روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر طراحی و اجرا شده که شرکت توزیع نیروی برق استان البرز میزبان مراسم پایانی آن بود.

هدایت جامعه به سوی مصرف بهینه نیازمند فعالیتهای مدون و هوشمندانه در زمینه آگاه سازی جامعه و ایجاد انگیزه برای رفتار مناسب است
در ابتدای این مراسم پیام مهندس کردی مدیرعامل شرکت توانیر قرائت شد که در بخشی از آن آمده است: «نقش حیاتی برق در زندگی امروز بشر امری بدیهی است و بی تردید دیگر نمی توان آب را مایه حیات برشمرد چرا که تمامی ابعاد حیات و فعالیت در حوزه های مختلف علمی و آموزشی تولیدی و اقتصادی و پزشکی درمانی وابستگی تمام به این انرژی ارزشمند دارد. از آنجا که هدایت جامعه به سوی مصرف بهینه نیازمند فعالیتهای مدون و هوشمندانه از زمینه آگاه سازی جامعه و ایجاد انگیزه برای رفتار مناسب است، برنامه ریزی، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی صحیح و اصولی با هدف جهت دهی به رفتار جامعه از کلیدی ترین نقشهای رسانه ها به شمار می رود که با بهره گیری از ظرفیت رشته های مختلف هنری به عنوان ابزارهای کارآمد در حوزه فرهنگ سازی اجرا می شود و از آنجا که گام نخست در فرهنگ سازی اصولی، آموزش رفتار مصرفی صحیح به کودکان و نوجوانان به عنوان آینده سازان این سرزمین محسوب می شود، بایسته است راهکارها و روش های مناسب برای این گروه هدف شناسایی شده و از روشهای مختلف مورد بهره برداری مطلوب قرار گیرد.
هنر از بسترهای جذاب فرهنگ سازی در جهان کنونی تلقی می شود که با ظرافتی خاص اذهان فرهیختگان را تحت تاثیر قرار می دهد وبرگزاری مجموعه جشنواره های مدیریت مصرف به همت روابط عمومی شرکت توانیر و با همکاری سایر شرکتهای زیر مجموعه با این رویکرد به ثمر نشست و فرصت مغتنمی شد تا ضمن تولید آثار فاخر و ارزنده تعاملات شایسته شایسته تری با اصحاب رسانه و هنر در ابعاد و شاخه های مختلف شکل گیرد، لازم است تا با بهره مندی صحیح و بهینه عموم جامعه از انرژی حیات بخش برق چشم انداز روشن تری بر افق آینده ایران اسلامی گشوده شود.


برداشتن گامی اساسی در مسیر فرهنگ سازی مدیریت مصرف با برپایی جشنواره ها
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق البرز و رئیس نخستین جشنواره ملی قصه گویی چراغ نیز در این مراسم گفت: آقای علی اکبری با ابتکار خوب خود این جشنواره ها را به عنوان حلقه واسط بین جامعه و انرژی برگزار کردند.
کریمی افزود: یکی از مهمترین وظایف ما، تربیت نسل آینده است و بازگو کردن قصه ها، راهی برای ساختن ایران است، درواقع قصه ما باید گفته شود و هنرمندان باید این حلقه واسط را ایجاد کنند. این قصه، قصه پرغصه ماست که باید یک روند منفی را به یک جهت مثبت تبدیل کنیم.
وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که با همت هنرمندان و مشارکت توده های مختلف و برپایی این قبیل جشنواره ها بتوانیم در مسیر فرهنگ سازی مدیریت مصرف گامی اساسی برداریم.

قصه، بهترین و در دسترس ترین قالب برای انتقال پیام
دیگر سخنران این مراسم رییس جشنواره بین المللی قصه گویی بود که گفت: ایجاد یک قصه بین پیام های مختلف، مقوله ای دشوار، اما اثرگذار است.
فلاح افزود : قصه اصلی ترین روش و ارزان ترین روش برای انتقال پیام است و به راحتی می توان با بازگرداندن فرهنگ قصه گویی به خانواده ها بالاترین سطح تاثیرگذاری را ایجاد کرد.
وی همچنین قصه را بهترین، ارزانترین و در دسترس ترین قالب برای ارائه پیام و محتوا و تاثیرگذاری تربیتی دانست و تصریح کرد: جریانی که شکل گرفته نشان از فرهیختگی جامعه ما دارد و این نشان می دهد که فرهنگ ما چقدر پیشرو است.

علی اکبری: صنعت برق را باید اجتماعی کنیم
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر نیز در مراسم پایانی نخستین جشنواره ملی قصه گویی «چراغ» گفت: مهمترین گام، اولین گام است، از این رو مهم است که محکم برداشته شود که خوشبختانه محکم برداشته شد و امیدواریم این آغازی نویدبخش برای روزهای بزرگتر باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه ناترازی تولید و مصرف در کشور در چند سال اخیر، تامین برق پایدار را دچار اخلال کرده، باید برای حل این مشکل در گام نخست، مدیریت مصرف را انجام دهیم. گام بعدی نیز افزایش توان تولید کشور است که به یاری خدا در حال انجام شدن است.
علی اکبری اضافه کرد: باید با اجتماعی سازی صنعت برق، مردم را با خود همراه کنیم که در این زمینه گامهای نخست با برپایی جشنواره های متعدد در این حوزه برداشته شده و امیدواریم در سالهای آتی بتوانیم این جشنواره ها را با غنای بیشتری برگزار کنیم که در این راه دست یاری به سوی هنرمندان دراز می کنیم و وظیفه ما هم این است که از هنرمندان حمایت کنیم.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل شرکت توانیر با بیان این که در صنعت برق به این باور رسیده ایم که تنها راه علاج مشکل این صنعت، بحث فرهنگ است، اظهار امیدواری کرد تولیداتی که در این جشنواره و 4 جشنواره دیگر مدیریت مصرف برق حاصل شده، تاثیر فرهنگی مطلوبی بر روی آینده سازان این سرزمین داشته باشد.
علی اکبری در پایان با اشاره به دو سالانه بودن جشنواره قصه گویی چراغ، استان قزوین را میزبان بعدی این جشنواره در سال 1404 اعلام کرد و گفت: کارگاههای آموزش قصه گویی که در جشنواره نخست فرصت برپایی آنها نشد، در دوره بعدی جشنواره برگزار خواهد شد.
براساس این گزارش، در این مراسم همچنین ضمن تجلیل از استاد مصطفی رحماندوست شاعر و نویسنده و پیشکسوت عرصه ادبیات کودکان و عضو هیات داوران نخستین جشنواره ملی قصه گویی چراغ و استاد فرهنگ جولایی پیشکسوت رادیو؛ از تمبر وی‍ژه نخستین جشنواره ملی قصه گویی چراغ نیز رونمایی شد.

معرفی برگزیدگان جشنواره
در پایان این مراسم، برگزیدگان نخستین جشنواره ملی قصه گویی چراغ در آیین پایانی این جشنواره در دو بخش بزرگسالان و کودک و نوجوان به شرح زیر معرفی شدند:

برگزیدگان بخش قصه گویی صوتی (بزرگسالان):
- نفر اول: محمد محمدیان شمالی از ایلام برای چلچراغ
- نفر دوم: کلثوم ملک شاهی فر از ایلام برای من و پنگوئنم
- نفر سوم: محسن وظیفه از اردبیل برای ب مثل برق و سهیل طاووسی کامکار از همدان برای لامپ چاق پرخور به طور مشترک
- شایسته تقدیر: فخری تاج اله یارزاده از استان البرز برای شام آقا سعید

برگزیدگان بخش قصه گویی کلاسیک (بزرگسالان):
- نفر اول: مهتاب شهیدی از تهران برای مهمانهای ناخوانده
- نفر دوم: هادی رفیعی از زنجان برای زندگی و برق
- نفر سوم: احمد عسگری از همدان برای غول بی سروپا و آناهیتا محلفی از بندرعباس برای تو راه بودی، برق و ندیدی؟ به طور مشترک
- شایسته تقدیر: فاطمه موسوی همدانی برای ستاره کوچولو و مهین ریواز برای مهمانی خانه مادربزرگ به طور مشترک هر دو از استان البرز

برگزیدگان بخش قصه گویی کلاسیک (کودک و نوجوان):
- نفر اول: ریحانه غلامی 13 ساله از کرمان برای سرود دو برادر
- نفر دوم: سوفیا السادات 10 ساله عابدیه از یزد برای برقی کوچولو
- نفر سوم: بردیا فتاحی 13 ساله از استانه البرز برای قصه غول و گلدیس
- شایسته تقدیر: مهرسا آباده ای 10 ساله از کرمان برای خونه جدید

 
 


تاریخ انتشار / بروز رسانی1402/09/25   تعداد بازدید 339     https://azrec.co.ir/blog/u/63809  
  • برچسب ها:
  • برچسبی برای این صفحه ثبت نشده است
0 رای --- ( 0 )
آدرس صفحه

ارسال نظر

افراد کمتوانافراد کمتوان
کنتراستکنتراست
افزایش اندازهافزایش اندازه
کاهش اندازهکاهش اندازه

پسزمینه قرمزپسزمینه قرمز
پسزمینه سبزپسزمینه سبز
پسزمینه پیشفرضپسزمینه پیشفرض